Kleine sieraden voor onze grote liefdes

  • Geplaatst op
  • Door Enna Sterrenburg
  • 0
Kleine sieraden voor onze grote liefdes

Sieraden zijn er voor jong én oud. Hoe leuk is het als kinderen gaan stralen van mooie sieraden?! De kindersieraden zijn speciaal afgestemd op de kleintjes. Cuteness overload!

Wat opvalt bij de kindersieraden is het design. De sieraden zijn erg vrolijk door de felle kleurtjes. Rood, groen, paars, roze, kleur genoeg! Ook zijn de kindersieraden opvallend door de leuke bedels. Tulpjes, viooltjes, madeliefjes, hartjes, de keuze is reuze. De kettingen met een geglazuurd hartje als bedel hebben een prachtige gouden look. Ook zijn er kindersieraden met een zilveren look, voor ieder wat wils.

 

 

De kinderkettingen zijn gemaakt van stainless steel. Stainless steel wordt ook wel rsv of roestvrij staal genoemd. Dit heeft grote voordelen. Stainless steel is namelijk waterproof, ideaal voor onze waterratjes. De rsv sieraden verkleuren niet, je hebt dus gegarandeerd lang plezier van de kindersieraden! Daarnaast zijn de stainless steel sieraden allergeenvrij. Is je kleintje allergisch voor zilver of nikkel? Stainless steel is dan geen probleem om te dragen. De kinderringen zijn nikkelvrij, dat betekent dat er geen nikkel verwerkt is in het sieraad.

 

De kindersieraden zijn verstelbaar zodat ze gemakkelijk bij de kinderen om passen. Denk aan de schattige kinderringen, door de verstelbaarheid passen de ringen soepel om de kindervingers. Super handig en eenvoudig te dragen.

 

 

Geen tijd om het sieraad als cadeau in te pakken? Geen stress, de sieraden zelf zijn al als een cadeautje verpakt. Je kan je kleintje dus gelijk gelukkig maken met een vrolijk item. Van roze verpakkingen tot turquoise cadeaudoosjes, de kindersieraden komen als een feestje door de brievenbus!

 

Veiligheid voorop! Wij willen dat je kleintje zonder risico’s kan genieten van de mooie sieraden. Om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan staat in de beschrijving goed beschreven vanaf welke leeftijd het item wordt aanbevolen te dragen. Na het lezen van de beschrijving is het onbezorgd genieten van de prachtige kindersieraden.

 

 

Wil je ook een kleintje in het zonnetje zetten? Hip en Mooi to the rescue! Bekijk snel de pagina met de kindersieraden. Hier vind je de perfecte cadeaus voor onze kleine schatten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »