Berg al je sieraden netjes en praktisch op

Juwelendozen en rekjesWij krijgen nooit genoeg van sieraden. Sieraden tillen je outfit net naar dat hogere level en zorgen voor een extraatje. Ringen, armbanden, kettingen, dagelijks krijg je er mee te maken. Maar waar laat je je sieraden als je gaat sporten? Of als je je sieraden gewoon even af wilt hebben? Hip en Mooi kent stijlvolle en praktische oplossingen; namelijk juwelendozen en rekjes.

 

Sieradendoosje to go

De sieraden die je op het moment even niet draagt wil je met zorg opbergen. Je wilt dat je sieraden worden beschermd en dat je sieraden overzichtelijk worden opgeborgen. De sieradendoosjes to go zijn hier ideaal voor. Aan de binnenkant van dit doosje is veel plek en ruimte voor de sieraden. Door de vele opbergmogelijkheden is het sieradendoosje to go heel overzichtelijk. Zoals de naam al zegt is het sieradendoosje ook ideaal voor op reis. Het houdt de sieraden bij elkaar en zorgt er voor dat de sieraden niet in de knoop raken. Het sieradendoosje to go is dus erg handig en multifunctioneel voor gebruik. 

 

Sieraden schaaltjes 

Daarnaast zijn de sieradendoosjes ook erg stijlvol. Sieradendoosjes kan je een mooi plekje geven in je kamer of interieur. Dit geldt ook voor de sieraden schaaltjes. Deze schaaltjes hebben een mooi ontwerp en staan prachtig in het interieur. Het keramieken schaaltje heeft bijvoorbeeld een mooie groen/zwarte kleur en een harmonieus geheel. Het is een perfecte accessoire.

 

Sieradenbomen

De sieradenrekjes zijn er in verschillende ontwerpen. De sieradenbomen zijn praktisch in opbergmogelijkheid en daarnaast ook een onwijs leuke display voor jouw sieraden. De sieradenbomen zijn van het merk Reine Mère. Dit merk staat bekend om de waarden: natuurlijk, duurzaam, sociaal goed en met de handgemaakt. Ook zijn deze prachtige decoratieve objecten van 100% Berkenhout gemaakt. De sieradenbomen zijn op een duurzame manier gemaakt in de Rhone-Alpes of Jura. Hoe fijn is dat?! Met de sieradenrekjes zie jij in één oogopslag welke sieraden je wilt dragen, erg praktisch.

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »