Voor iedere look een passende kraalketting

Kraalkettingen en surfkettingenSurfing is a way to be free!

 

Wij houden van sieraden met surfeffect. Deze sieraden zijn hot en in! Ook zijn deze sieraden 100% summerproof! Ga de zomer door met de mooie kraalkettingen en surfkettingen. Hip en Mooi heeft een breed aanbod in kettingen. Kraalkettingen of surfkettingen zijn niet meer weg te denken. Ze maken iedere look af en zorgen voor een mooi vrolijk geheel. 

 

De kraalkettingen zijn over het algemeen heel kleurrijk en vrolijk. Ook hebben we kraalkettingen met diepe donkere kleuren en stijlvolle bedels in het assortiment. Genoeg kleurkeuze dus! Daarnaast zijn de kettingen allemaal uniek en en hebben ze een prachtig design. Een feestje voor om de hals!

 

Maak je alvast summer ready met de kraal- en surfkettingen. Deze kettingen zijn een en al zomers. Kleurrijk, vrolijk en schitterend. Maak je zomer look af met een van deze kettingen. Het is ook ontzettend leuk om de kraal- en surfkettingen te combineren met andere kettingen. Hang meerere kettingen van verschillende lengtes onder elkaar. Op die manier creëer je een leuk effect. Kies voor bij de kraal- en surfkettingen wat subtielere zilveren of gouden kettingen voor het leukste effect. 

 

Bij Hip en Mooi hebben we een breed assortiment in kraalkettingen, of je nu op zoek bent naar vrolijke zomerse kleuren of diepe donkere kleuren; bij Hip en Mooi shop je deze surfkettingen. 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »