Waarom kies je voor roestvrijstalen oorbellen?

Waarom kies je voor roestvrijstalen oorbellen?

Roestvrijstalen oorbellen hebben tal van voordelen. Zo zijn ze allergie proof, verkleuren ze niet en zijn ze erg sterk. Lees hier waarom jij ook moet kiezen voor roestvrijstalen oorbellen.

Waarom kies je voor roestvrijstalen oorbellen?

Roestvrijstalen oorbellen zijn volgens ons echt onmisbaar. Ze zijn hyperallergeen, verkleuren niet snel en zijn erg sterk, kortom de perfecte oorbellen voor ook nog eens de beste prijzen.
 
Roestvrijstaal:
Roestvrijstaal, RVS, Inox, Stainless steel of Chrirurgische staal het perfecte stukje staal om prachtige oorbellen mee te maken.

Hypoallergeen: 
Sommige mensen kunnen niet goed tegen zilveren, verzilverde of vergulde oorbellen. Vaak komt dit omdat er bij oorbellen een goedkoper materiaal wordt toegevoegd Nikkel. Als je eenmaal last krijgt van nikkel kom je er niet meer van af.
Het grootste voordeel van roestvrijstalen oorbellen is dat ze hypoallergeen zijn, dat betekent dat er zelden allergische reacties op komen. Roestvrijstalen oorbellen bevatten namelijk geen nikkel wat vaak de grootste boosdoener is.

Bij Hip en Mooi geven wij altijd goed aan of producten Roestvrijstaal zijn, daarbij hebben we voor de zekerheid ook nog eens aangegeven of ze Nikkelvrij zijn. Eigenlijk is deze match altijd 100%.

Heb je last van oorbellen en twijfel je op onze website of oorbellen roestvrijstaal en nikkelvrij zijn, wij staan altijd voor je klaar. Stuur ons een e-mail: [email protected] en wij zorgen dat je binnen 24 uur reactie hebt!


Verkleurd niet:
Er is niks vervelender dan super blij zijn met nieuwe oorbellen en na een week al verkleuringen te zien. Je koopt je oorbellen niet voor een korte duur, ondanks de leuke prijzen bij Hip en Mooi zijn oorbellen daar toch echt te duur voor. Daarnaast houden wij niet van de weggooicultuur en willen graag duurzame producten leveren. Roestvrijstaal heeft alle eigenschappen om lang van je oorbellen te genieten.
Roestvrijstaal zal niet snel zal verkleuren. Je kunt met je roestvrijstalen oorbellen gewoon al je dagelijkse dingen doen zonder je zorgen te maken over je prachtige nieuwe oorbellen.


Let op: Roestvrijstalen oorbellen kunnen niet tegen chloor, dus doe ze met zwemmen in een zwembad of met schoonmaken even af, zo zorg je dat ze het langst mooi blijven.  
Naast het feit dat de oorbellen niet zullen verkleuren zullen de oorbellen ook geen kleur afgeven op je huid wat ook weer erg fijn is.


Sterk:
Nog een laatste voordeel die we willen uitlichten. Roestvrijstaal is een sterker materiaal dan goud en zilver. Je zult niet snel krasjes krijgen op je sieraden die van roestvrijstaal zijn.

 

Ben jij ook net zo enthousiast geworden over roestvrijstalen oorbellen? Bekijk ze snel op onze website? Twijfel je ergens over vraag ons gerust om meer informatie. Wij helpen je graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »