Til jouw maaltijd naar een hoger niveau met de borden van Hip en Mooi

Borden

 

Een lekker ontbijt of een heerlijke lunch? Een mooi bord kan niet ontbreken. Borden maken van jouw maaltijd een feestje. Wie wilt dat nou niet? Bij Hip en Mooi kan jij het bord vinden waar jij naar zoekt. 

 

Ben je op zoek naar een mooi ontbijtbord? Kies dan voor het bord Maya van het merk Bloomingville. Deze borden hebben het perfecte formaat voor jouw broodje. Ook hebben deze borden een fantastisch design. Bloomingville staat bekend om zijn scandinavische karakterisering. Een scandinavisch design heeft een natuurlijke uitstraling. De kleuren van de borden zijn met zorg uitgekozen. De borden kunnen goed gecombineerd worden met ander servies. Hoe leuk is dat! Deze borden kunnen ook perfect gebruikt worden voor andere heerlijke snacks. 

 

Voor de grotere maaltijden zijn de borden Karine perfect. Op deze borden past net wat meer dan op de Maya borden. De Karine borden bezitten andere patroontjes dan de Maya borden. Er is keuze genoeg. Kies waar jij vrolijk van wordt! 

 

Deze te gekke borden kun je ook gebruiken voor het serveren van hapjes, snacks of gebak. De borden staan super leuk op tafel. De vrolijke patronen en mooie kleuren kleden mooi af. 

 

Koop een prachtig bord bij Hip en Mooi en maak van elke maaltijd een speciaal moment.

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »