On trend horloges voor de leukste prijs

Horloges 

 

Don’t count every hour in the day, make every hour in the day count!

Op zoek naar een stijlvolle horloge? Dan ben je bij Hip en Mooi aan het juiste adres. Kom altijd op tijd met de horloges van Hip en Mooi! Ben je fan van een subtiele horloge of juist van een opvallende horloge, er is voor ieder wat wils. Hip en Mooi got it all! 

 

Een horloge is een handig sieraad, vele mensen zouden dan ook niet zonder kunnen. Wat is praktischer dan de tijd met je mee dragen om je pols?! Naast de praktische kant is een horloge ook een erg mooie accessoire. Een horloge kan leuk worden gematched met  andere sieraden om je pols. Kies matchende armbanden bij je horloge om je polsparty af te maken! 

 

Een horloge als cadeau

Een horloge is een erg leuk cadeau idee. Als cadeau voor een lieve vriendin, moeder, geliefde, oma, wie je ook maar blij wilt maken met een mooi horloge, Hip en Mooi heeft het in huis. Bij de horloge is het ook superleuk om een bijpassend sieraad te shoppen. Kies voor een mooie armband die past bij het horloge. Neem snel een kijkje bij het armbanden aanbod van Hip en Mooi. Hier vind je vast en zeker een bijpassende armband! Pak het cadeau mooi in en geef het weg aan een geliefd iemand. Geven geeft een goed gevoel! Jezelf een mooi horloge cadeau doen is natuurlijk ook nooit mis. 

 

Maak je look af met een horloge 

Daarnaast maak je met een horloge je look helemaal af. Je kan je look stoerder maken door te kiezen voor een donkerkleurige horloge. Je creëert een goede basis voor je look met een fijne/minimalistische horloge. Houd je wat meer van een elegante of sierlijke look dan kan je kiezen voor een horloge met een stalen geweven band. Bovendien komen de horloges met print ook tot recht als je op zoek bent naar een elegante horloge. Kortom, elke look kan worden gevormd met de horloges van Hip en Mooi. 

 

Roestvrijstaal

De horloges zijn gemaakt van roestvrijstaal. Roestvrijstaal is watervast en dus bestand tegen water. De eigenschap watervast is ideaal en onmisbaar voor een horloge. Je kunt dus zorgeloos genieten van het mooie sieraad. Ook is roestvrijstaal 100% allergievrij. Daarnaast geven sieraden van roestvrijstaal niet af op de huid. Bovendien verkleuren sieraden van rvs niet. Als deze eigenschappen zorgen ervoor dat het nog fijner is om deze horloges te dragen! 

 

Bestel een mooi horloge en geniet van elk uur. Your time is now! 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »