Maak je feestje compleet met een prachtige etagère

Etagère

 

Een feestje, borrel, high tea, een etagère is onmisbaar. Een etagère is een accessoire waarmee je je borrelhapjes op een stijlvolle manier kan presenteren. Daarnaast kan je met een etagère je hapjes gescheiden houden een op een leuke manier opdienen. 

 

Meerdere lagen

Bij Hip en Mooi vind je tweelaagse en drielaagse etagères. De meerdere lagen zijn er om je hapjes apart van elkaar te kunnen presenteren. Wil je je hartige en zoete hapjes gescheiden houden? Een etagère is dan de perfecte optie. Het gescheiden houden zorgt ervoor dat de smaken van de hapjes niet vermengd worden. Ook zorgen de verschillende bordjes ervoor dat al het lekkers goed te zien is.  

 

Wanneer een etagère?

Etagères komen altijd van pas. Staat er een borrel, feestje, high tea of babyshower op de planning? Hapjes en lekker tafelen is dan onmisbaar. De etagères zijn voor mooie gelegenheden ideaal om hapjes op te presenteren. Bij geen bijzondere gelegenheid komt de etagère ook van pas. Met een etagère maak je namelijk van elk lekkers een bijzonder moment. 

 

Porseleinen etagère

Bij Hip en Mooi hebben we etagères gemaakt van hoogwaardig porselein. Porselein is erg geschikt voor dagelijks gebruik omdat het stevig en licht is. Porselein is erg mooi, de schoonheid van porseleinen servies spreekt veel mensen aan. 

 

Kwaliteit

De porseleinen etagères bij Hip en Mooi blijven erg lang mooi. De etagères bladderen niet snel af en krassen op het porselein zullen niet snel voorkomen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat porselein duurzaam is. Met minimale onderhoud zal je porseleinen etagère er lang als nieuw uitzien.  

 

Opbergen

Een etagère lijkt op het eerste gezicht erg groot om een plekje in je keukenkast te geven. Integendeel is een etagère makkelijk op te bergen. De etagères zijn na gebruik makkelijk uit elkaar te halen. De onderdelen kan je daarna opbergen in de bijgeleverde doos. Als je geen zin hebt om je etagère op te bergen is een mooi presentabel plekje zoeken ook een goede optie. Een etagère staat erg leuk in het interieur, bijvoorbeeld in een glazen servieskast. 

 

Design

De etagères beschikken over fantastische designs. De prachtige etagères zijn er in hippe kleuren en vrolijke patronen. De speelse en luxe uitstraling van de etagères geven een waardevolle toevoeging aan het gezellig genieten van al het lekkers. Steel de show met de mooie etagères!

 

Het lekkers

Een etagère kan je vullen met alles waar je zin in hebt. Bij een high tea zijn heerlijke scones, sandwiches en chocolaatjes onmisbaar. Zin in een borrel? Vergeet dan niet de wraphapjes op de etagère te serveren. Grenzen zijn er niet, sloof je vooral uit met de etagère. Vul de etagère met alles waar je gelukkig van wordt. Geniet samen of alleen van al het lekkers!

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »