De musthaves voor dit najaar

  • Geplaatst op
  • Door Enna Sterrenburg
  • 0
De musthaves voor dit najaar

Autumn is here!

De herfst heeft zich weer gemeld. De dagen worden korter en een stuk kouder. Met dit herfstweer kruipen wij graag onder een dekentje met een kop thee. Dit najaar staat in het teken van opvallende trends. Denk aan statement oorbellen en sjaals met een vrolijk design. Ben jij al klaar voor het seizoen met rond dwarrelende bladeren?

Wij vieren graag de herfst met je mee en willen je voorzien van heel veel leuks om jouw herfst net dat extraatje te geven. De najaarstrends van 2022 hebben wij opgenomen in ons assortiment. De kernwoorden dit najaar zijn; stijl en comfort!

Gorpcore

 

Naast de kernwoorden staat deze herfst gorpcore centraal. Deze trend wordt gekenmerkt door functionele buitenkleding. Denk hierbij aan heerlijk warme items die je buiten kan dragen. Bij Hip en Mooi kun je onder andere warme winter haarbanden vinden. Deze items zijn praktisch en erg stijlvol. De winter haarbanden passen precies binnen deze trend. Deze trend zorgt ervoor dat jij het koude weer kan trotseren en er mooi bij loopt. Ook passen warme sjaals perfect bij deze trend. Sjaals houden je de koude dagen heerlijk warm. Daarnaast kunnen sjaals ook dienen als fashion statement. 

 

 

 

 

Leer

 

Dit najaar is leer ook iets wat je veel gaat tegenkomen. Kledingstukken van leer of een tasje met leerlook. Leer is hot en belooft een grote trend deze herfst/winter te worden. Bij Hip en Mooi hebben we veel tassen van leer of met een lederlook in het assortiment. Deze tassen zijn naast de mooie lederlook ook erg handig en prettig in het gebruik. 

 

 

Kleurrijk

 

Met veel kleur zit je dit najaar ook helemaal goed. De herfstkleuren worden een stuk vrolijker en opvallender. Kies een paar leuke kleurrijke sieraden uit om je herfstlook helemaal af te maken. Ook is het leuk om je met accessoires uit te leven. Kleurrijke tasjes, een vrolijke sjaal of een feestelijk ketting. Kleur maakt je leven rijk! 

 

 

Zacht comfort 

 

In de kernwoorden van dit najaar kon je het al lezen; comfort. Comfort staat naast stijl voorop. Het comfort kan je vinden in heerlijk zachte artikelen waar je helemaal in weg wilt duiken. Denk aan grote zachte sjaals. Sjaals zijn de items die passen bij zacht comfort. De zachte materialen zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van het het gebruik van een sjaal. Sjaals zijn dé musthaves van dit najaar. Wil je heerlijk wegduiken in een warme sjaal en er trendy bijlopen; kies dan voor een mooie winterse sjaal! Mutsen en winter haarbanden zijn ook niet te vergeten. De materialen van deze items zijn onwijs zacht en houden het hoofd heerlijk warm. 

 

 

 

 

Statement 

 

Bij al deze bovenstaande trends zijn sieraden onmisbaar. Sieraden maken jouw outfit helemaal af! Eyecatching sieraden zijn als een tijdje on-trend, en dit zal wel een tijdje zo blijven. Statement oorbellen zijn er in alle soorten en maten. Je vind ze met verschillende soorten kralen, in diverse kleuren, goud/zilver, groot of klein. De keuze is reuze. Het is de moeite waard om een setje statement oorbellen te kopen. Deze oorbellen maken echt het verschil bij jouw look. Met andere sieraden kan jij ook de statement trend creëren. Denk aan een opvallende ketting of een armband met grove schakels. Ook kun je met kleur opvallen. Gekleurde sieraden of een tas met een kleurrijk design zorgen ook voor dit speciale effect. Durf op te vallen! 

 

 

 

 

Hoera voor de herfst! Vier jij dit feestje met ons mee? Kijk snel bij alle items die Hip en Mooi te bieden heeft. Leef je uit en kies de items die bij jou passen. Dit najaar gaan we met z’n allen stralen! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »