Maak betalen leuk met een te gekke portemonnee

PortemonneesIedereen gebruikt wel een portemonnee. Een portemonnee heb je nodig om jouw boodschappen af te kunnen rekenen of om jouw nieuwe bril te betalen. Een portemonnee is een item die een mens iedere dag gebruikt. Vrouwen, mannen, kinderen, opa's, oma's, moeders en vaders gebruiken ze. Een portemonnee houdt jouw waardevolle spullen bij zich, bijvoorbeeld je ID, contant geld, rijbewijs, pinpas, een abonnementskaart of jouw zorgpas. Daarom is het belangrijk dat je een goede/leuke portemonnee hebt. Hip en Mooi helpt jou om een goede portemonnee uit te zoeken. Wij hebben een leuke collectie aan portemonnees. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten portemonnees. Van klein tot groot. Van schattig naar wat stoerder. Er zit dus voor iedereen iets tussen. 

 

Afneembare bandjes en verlengbare bandjes 

Sommige portemonnees hebben meerdere voordelen. Ze hebben bijvoorbeeld afneembare bandjes of verlengbare bandjes. Hierdoor kan je deze portemonnees voor verschillende dingen gebruiken. 

 

Hieronder zijn wat verschillende soorten portemonnees zijn uitgelicht:

 

3 in 1 Clutch

Deze portemonnee is niet een gewone portemonnee. Ze heeft namelijk 3 voordelen, ze kan een portemonnee, een handtas en een schoudertas zijn. Hierdoor heb je elke dag iets anders! Dat is toch leuk! Deze 3 in 1 Clutch is gemakkelijk aan te passen, bijvoorbeeld om haar van een portemonnee naar een handtas te maken is erg simpel. De haakjes aan de verlengbare/ afneembare bandjes zorgen ervoor dat je bandjes er gemakkelijk op en af kunnen. Daarom is dit zo'n fantastische tas! Bovendien heeft deze portemonnee een goed formaat om jouw belangrijkste spullen in kwijt te kunnen. Zoals jouw geld en pasjes, maar ook jouw sleutels en telefoon. Met deze tas ben je elke dag klaar voor een avontuur! Heb je deze portemonnee al bekeken op de website? 

 

Pluizige Buidel

Soms heb je van die tassen die geen klein vakje in de tas hebben zitten. Dat is echt super irritant, want nu moet je jouw kleine voorwerpen los in jouw tas leggen. De kans dat je het dan kwijt raakt of kapot gaat is natuurlijk heel groot. Dat moeten we niet hebben! Daarvoor is de Pluizige Buidel gemaakt. Dit is een klein portemonneetje die je kan vasthaken aan jouw tas. Hier kan je dan jouw kleine voorwerpen in doen. De Pluizige Buidel is alleen voor kleine dingen, zoals losgeld, sieraden of een sleutel. Ze kan ook gebruikt worden als een klein portemonneetje. Ze is makkelijk mee te nemen door het haakje aan de Pluizige Buidel. Je zou haar bijvoorbeeld aan jouw sleutelbos kunnen doen of aan jouw broek kunnen hangen. Ze is dus voor meerdere dingen te gebruiken en jij kan kiezen op welke manier! 

 

Portemonnee Royal

Deze portemonnee is vooral heel handig, omdat het een klein formaat heeft. Door het kleine formaat hoef je geen grote tas te gebruiken als je jouw portemonnee wilt meenemen. In deze portemonnee is genoeg plek voor al jouw pasje. Je kan in deze portemonnee ook kleingeld meenemen, omdat er een klein zakje in het midden van de portemonnee zit. Dit zakje wordt afgesloten door en ritssluiting. Stel je gaat naar een festival dan is deze portemonnee heel fijn doordat er genoeg plaats is voor jouw pasjes en geld. Je zou met deze portemonnee dus al je belangrijkste spullen mee kunnen nemen. Sluitingen

De portemonnees worden afgesloten met een drukknop of ritssluiting. Meestal als de portemonnee wordt afgesloten met een drukknop, zit er in de portemonnee nog een ritssluiting, zodat er geen dingen uit kunnen vallen. De portemonnees die worden afgesloten met een rits zijn ideaal en veilig. 

 

Materiaal 

De meeste portemonnees zijn van imitatieleer, polyester of stof gemaakt. Dit zijn stevige stoffen, waardoor het niet zomaar kapot gaat. Deze materialen zijn perfect voor een portemonnee. Hierdoor kan je lang en onbezorgd gaan genieten van je portemonnee.

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »