Sjaals voor ieder moment van de dag!

Sjaals 

 

 

Bij Hip en Mooi hebben we de mooiste sjaals voor dames. Sjaals zijn niet weg te denken. In ieder seizoen komt een sjaal wel van pas. In de winter zijn sjaals onmisbaar en nodig om de kou te trotseren. Je kan heerlijk in je dikke sjaal wegduiken. Daarnaast komen sjaals in het voorjaar ook goed van pas. In de lentemaanden kan het op avonden wat frisser worden, pak er dan maar een voorjaars sjaal bij. Dit is naast de praktische functie ook een leuke toevoeging aan jouw outfit. Ja kan ook een sjaal gebruiken als statement. Maak van jouw basic look een spetterende look met een opvallende sjaal. Een sjaal kan dus ook gebruikt worden als eyecatcher. 

Je kan jouw sjaal dus gebruiken voor ieder moment; een sjaal waar je in wilt wegduiken, een sjaal als statement, een heerlijke sjaal voor op een frisse avond. 

 

Voor iedere look een andere sjaal

Het leuke van sjaals is om ze af te wisselen. Je kunt een jas die je dagelijks draagt een hele andere look geven door middel van een sjaal. Durf te combineren, durf een kleur te kiezen voor je sjaal. Juist de kleuren geven dat je de afwisseling kunt bewerkstelligen. Elke dag een andere look met een mooie sjaal. Sjaals geven jouw outfit net dat extraatje die je nodig hebt. Wij worden blij van een opvallende sjaal gecombineerd met een basic outfit. Daarnaast zijn de wat eenvoudigere sjaals ook fantastisch. Deze zijn overal bij te combineren. Je zit nooit mis met een sjaal. Combineer je los en til je outfit naar dat andere level! 

 

Materiaal 

Vele winterse sjaals zijn gemaakt van Acryl. Acryl is perfect materiaal voor sjaals, het is licht en zacht. Acryl lijkt op wol en is isolerend (het houdt warmte vast). Wol is niet isolerend en lastig met wassen. Acryl is te wassen op 30 of 40 graden, krimpt niet en zal zijn kleur goed behouden. De meeste voorjaars sjaals zijn gemaakt van Polyester. Polyester is bestand tegen zonlicht en blijft de vorm goed behouden. Deze materialen zijn ideaal om onbezorgd te kunnen genieten van de sjaals. 

 

Wij kunnen geen genoeg krijgen van sjaals. Wanneer je maar een sjaal wilt dragen, deze komt altijd van pas. Kies je voor een opvallende print of ben je meer van van een subtiele kleur. Hip en Mooi heeft het allemaal. Neem snel een kijkje in het assortiment.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »