Start de zomer met deze leuke schelpen oorbellen

Schelpen oorbellen 

 

In de zomer zien mensen vaak een prachtig breed strand voor zich. Een strand bij zonsondergang, of liggend op het strand met een heerlijke cocktail in de hand. Op het strand liggen vaak vele mooie schelpen. De combinatie van een mooi sieraad met een schelp geeft een goede summervibe! 

 

Door de schelpen in de sieraden word je herinnerd aan het fijne zomergevoel. Schelpen oorbellen zijn een echte musthave voor de zomer. Draag de schelpen oorbellen in de zomer om te matchen met het strand. Verder is het ook leuk om de schelpen oorbellen in de winter te dragen. Draag de zomer verder met je mee en laat je herinneren aan het vrolijke zomergevoel. 

 

Hip en Mooi verkoopt schelpen oorbellen die zilver- en goudkleurig zijn. Daarnaast is elk setje oorbellen met schelpje verschillend. De keuze binnen de schelpen oorbellen is dus reuze. Kies je voor een statement oorbel of voor een kleinere oorring met schelp? Je krijgt er altijd wat moois voor terug! Kies ervoor om te schitteren met de schelpen oorbellen. 

 

Wij worden blij van goede producten. Daarom kiest Hip en Mooi zorgvuldig de oorbellen uit. De meeste oorbellen zijn gemaakt van RVS, dit heeft vele voordelen. De oorbellen zijn waterbestendig, verkleuren niet, geven niet af op de huid en zijn 100% allergievrij. Wat een feest! 

 

Vrolijk en zomers! Neem vlug een kijkje bij het aanbod schelpen oorbellen. Maak je zomer compleet met zomerse sieraden.

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »