De mooiste tassen voor onze kleine schatten

Kindertassen

 

Kindertassen kunnen natuurlijk niet missen in het tassen assortiment van Hip en Mooi. Bij Hip en Mooi tref je de leukste kindertassen. De kindertassen zijn vrolijk, kleurrijk en praktisch. Rugzakken

Rugzakken zijn super geschikt voor kinderen. Er past namelijk veel in een rugzak. Gymkleren, spullen voor school, kleren, een rugzak is perfect. Ook zijn rugzakken fijn omdat ze goed te dragen zijn. Met twee banden zit een rugzak fijn om de schouders. De kinderrugzakken hebben allemaal een goed formaat die goed bij de kinderen passen. Alle kinderrugzakken bezitten ook een te gek patroon. Deze patroontjes bestaan uit vrolijke en lieve prints. Kids zijn hier dol op! 

 

Kidzroom

Een kinderrugzak is echt een must! Rugzakken zijn onmisbaar en super praktisch. De rugzakken voor kinderen die we bij Hip en Mooi aanbieden zijn van het merk Kidzroom. Dit merk verkoopt duurzame rugzakken met oog voor de planeet. Extra reden om een ​​kinderrugzak van het merk Kidzroom te kopen. De rugzakken hebben allemaal een te gek design! Neem snel een kijkje bij alle kinderrugzakken van Hip en Mooi.

 

Een rugzak voor kinderen is niet te missen. School, gym, sport, logeren, een kinderrugzak is een echte musthave voor kinderen! 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »