Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje

  • Geplaatst op
  • Door Enna Sterrenburg
  • 0
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje

Pakjesavond is alweer in zicht! Leuk, maar... heb jij al een verlanglijstje gemaakt? Wij helpen je graag bij deze soms lastige klus. Lees deze blog voor inspiratie.

De Sint zat te denken 

wat hij … zal schenken. 

Een verlanglijstje in een schoen 

zal hem zeer goed doen.

Met een lijstje in zijn hand

is er blijdschap voor iedere klant.

 

 

5 december, pakjesavond. De avond waarop vele mensen samen zijn met familie/vrienden, worden verblijd met mooie cadeautjes en veel snoepen van de Sint-lekkernijen. Kijk jij er al naar uit? Ook is het weer lootjes-trek-tijd. Een verlanglijstje maken is dus echt essentieel. Wij helpen je graag met het maken van je wensenlijstje. Sieraden, een leuke schoudertas, misschien een warme sjaal, Hip en Mooi heeft het allemaal. 

 

 

Sieraden

Van sieraden kun je geen genoeg hebben. Sieraden laten je mooier voelen. Ook maken sieraden je outfit helemaal compleet. Denk aan mooie statement oorbellen bij een basic outfit. De oorbellen zorgen voor het extraatje. Ook zijn minimalistische sieraden heel erg fijn. Deze sieraden zijn overal bij te combineren. With good basics you'll have endless options! Welk van deze onderstaande items gaan op jouw verlanglijstje?

 

 

 

We love setjes! Setjes sieraden kopen is super handig. Hierdoor voorkom je keuzestress en passen je sieraden altijd goed bij elkaar. Hieronder vind je voorbeelden van een aantal leuke setjes die je kan vinden bij Hip en Mooi. Een setje sieraden op het wensenlijstje is dus een super goede optie! 

 

 

Setje 1: ketting, armband

Setje 2: oorbellen, armband

 

 

 

Setje 3: armband, ketting

Setje 4: ketting, armband

 

 

Kindersieraden

Ook voor de kinderen heeft Hip en Mooi leuke artikelen die op het wensenlijstje kunnen. Kindersieraden zijn sieraden waar kinderen vrolijk van worden. De sieraden voor kinderen zijn kleurrijk en schattig. Kindersieraden zijn daarom perfecte Sint-cadeautjes. Welke kindersieraden zet jij op je verlanglijstje? Ga jij voor de lieve dieren kettingen of houd jij van fleurige ringetjes?

 

 

 

Andere accessoires

Naast sieraden heeft Hip en Mooi vele andere leuke producten die je op je verlanglijstje kan zetten. Denk aan heerlijk warme sjaals, haaraccessoires of mooie tassen. Daarnaast zijn producten om mee te tafelen; denk aan kommen, theepotten en borrelplanken, ook erg leuk om te vragen. Hieronder vind je wat productgroepen als inspiratie voor op je wensenlijstje.

 

 

Sjaals 

De maanden rond Sinterklaas zijn vaak erg fris en guur. Niks is lekkerder dan goed aangekleed het huis uit gaan. Denk aan laagjes; een goede winterjas én een heerlijk zachte sjaal. Een sjaal is niet te missen en houd je hals warm. Sjaals heb je in alle soorten en maten. Bij Hip en Mooi vind je veel verschillende soorten sjaals; kleurrijk, basic, met franjes, zonder franjes, geblokt, gestreept, etc. Alle sjaals hebben een dikke, zachte stof waarmee jij het koude weer kan trotseren. Een muts en handschoenen maken de winter look helemaal compleet. Die winteraccessoires zouden ook op het verlanglijstje kunnen.

 

 

 

 

Tassen

Hoe leuk is het om een tas te vragen voor Sinterklaas. Een tas is praktisch en super handig in gebruik. Al je spulletjes bij elkaar in een modieuze tas, wie wilt dat nou niet. Een schoudertas, rieten tas, rugzak, je kunt het allemaal vinden bij Hip en Mooi. Een schoudertas is een populair model. Zo’n tas draag je om je schouder en is vaak middelgroot. Een schoudertas is perfect voor een dagje weg. Wil je liever een wat grotere tas op je wensenlijstje zetten, bijvoorbeeld voor werk of school. Kies dan voor een shopper of een rugtas. Deze tassen zijn groot en stevig. 

 

 

Tafelen

Alvast spulletjes verzamelen voor je uitzet of je servies uitbreiden, dit kan bij Hip en Mooi. Wij hebben een ruim assortiment aan producten om mee te tafelen. Alle tafelproducten zijn van goede kwaliteit en hebben een te gek design. De tafelproducten lopen erg uiteen. Als sushi-fan en als theeleut zit je hier goed. We hebben verschillende sushi-sets en heel veel leuke theemokken op de site. Welke gaan op jouw wensenlijstje? Ben je fan van een borrel maar ontbreekt een kwalitatief goede borrelplank en mooie borrelglazen? Ook dan zit je op het juiste adres. Neem snel een kijkje bij alle producten om mee te tafelen en houd je lijstje maar bij de hand. 

 

 

 

Mooi & Gezond

Artikelen waar je je mooier en gezonder door gaat voelen kunnen ook niet ontbreken op je wensenlijstje voor de Sint. Denk aan producten van Happy Soaps; shampoo bars, conditioner bars, body bars, body oil bars, bodylotion bars, en nog veel meer. De keuze is reuze. Deze producten zijn allemaal goed voor het lichaam en de natuur. Naast verzorgingsproducten zijn haaraccessoires ook leuk als cadeau idee. Met een haaraccessoire maak je je haarstijl stukken leuker. Houd jij van een haarsjaaltje, haarspeld, scrunchie of haarband? Met deze mooie haaraccessoires kun je in ieder geval fleurig de dag door. 

 

 

 

Heb je inspiratie genoeg?

voor het maken van een lijstje ben je namelijk nooit te vroeg

De Sint is blij met een wensenlijstje die is ingevuld 

gelukkig heeft de Sint nog wel eventjes geduld 

Maar hop, maak je lijstje en ga aan de slag

dan zeggen wij elkaar weer gedag

Hopelijk hebben we je van dienst kunnen zijn 

we wensen je nu een heel fijn en gezellig Sinterklaas-festijn!

 

 

Liefs Hip en Mooi

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »