Maak een feest op je tafel met de mooiste kommetjes

Kommen

 

Nieuwe kommen nodig? Bij Hip en Mooi ben je dan aan het juiste adres. Het aanbod bestaat uit stijlvolle hoogwaardige kommen. Deze kommen zijn onmisbaar bij het tafelen. Een kom met een opvallend design of een mooie set kommen, er is voor ieder wat wils.

 

Design

De kommen op Hip en Mooi bezitten mooie designs. Designs die niet te missen zijn op je tafel. Kies je voor een mooie kom van het merk PIP Studio? Deze kommen hebben een schattige uitstraling met leuke details. Laat je kom opvallen en geniet van het lekkers. 

 

Sets

Op Hip en Mooi kun je losse kommen kopen. Daarnaast zijn er ook veel sets op de site te vinden. De sets kommen hebben allen een ander thema. De kommen onderling verschillen dan ook weer van patroon. De patroontjes hebben een prachtige luxe uitstraling. 

 

Porselein

De kommen zijn gemaakt van kwalitatief sterk porselein. Je kunt daarom lang genieten van deze mooie kommen. Porselein wordt bij hoge temperaturen gebakken, daardoor is het porselein duurzaam en heel stevig. Daarnaast voelt porselein ook licht aan. 

 

Cadeau

Kommen zijn leuk als toevoeging op je eigen servies. Daarnaast kan je ook iemand anders blij maken met een set kommen. Sommige kommetjes zitten in een mooie geschenkdoos. Helemaal ideaal als cadeau!

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »