Sjaals om in weg te duiken!

  • Geplaatst op
  • Door Enna Sterrenburg
  • 0
Sjaals om in weg te duiken!

Koude temperaturen, dwarrelende blaadjes, kortere dagen, winter in aantocht, gure wind, regen. Deze woorden omschrijven allemaal de herfst. De herfst is het seizoen die ook vaak omschreven wordt met het woord cozy. Binnen op de bank, kaarsjes aan, een wollen kleedje, chocolademelk in de hand. Dit alles geeft een gezellig, warm en knus gevoel. Ook kun je buiten, in de natuur, het knusse gevoel ervaren. De warme herfstkleuren worden steeds meer zichtbaar. De groene kleur van de bladeren maakt plaats voor de kleuren geel, oranje, rood en bruin. Deze warme kleuren in de natuur zorgen voor prachtige plaatjes. Deze mooie voorstelling wil jij natuurlijk ook bewonderen. Trek die dikke jas aan en vergeet vooral geen sjaal. Een sjaal houdt je buiten heerlijk warm, waardoor jij zorgeloos de kou kan trotseren. Met een sjaal hoef je dus niet om te kijken naar de temperatuur. Ga er lekker op uit!

Warm de kou door

 

Sjaals kun je dragen op verschillende momenten. Wanneer je de deur uit gaat en de frisse wind je tegemoet komt is een sjaal een heerlijke toevoeging. Ook kan een sjaal op een regenachtige dag een hele fijne aanvulling zijn. Wikkel de sjaal om je hoofd en je haar wordt niet nat. Sta je graag op de skilatten of sjees je met je snowboard van de berg af? Vergeet dan ook zeker geen sjaal. De koude, gure wind wil je het liefst buiten je wintersportjas houden. Sjaals hebben een isolerend effect en houden de warmte vast. Dit is perfect voor een koude wintersportdag. Laat de kou je niet tegenhouden en ga naar buiten, spring op de fiets of ga een stuk wandelen! 

 

 

Modieus 

 

Naast de praktische functie heeft een sjaal ook een andere functie; een sjaal is super modieus. Het maakt je outfit een stuk vrolijker en unieker. Ben je je jas zat, draag dan een sjaal. Een sjaal geeft je look dat dat extraatje wat je nodig hebt. Combineer verschillende jassen met diverse sjaals, dit maakt je outfit gewoon zoveel leuker. 

 

 



Materiaal

 

De meeste sjaals die we verkopen zijn gemaakt van het materiaal polyester. Polyester heeft meerdere voordelen. Dit materiaal is vormvast, heeft een kreukherstellend vermogen en is makkelijk te wassen. Met het wassen, wat kan rond de 65 graden, verliest de sjaal van polyester niet zijn kleur. Ook krimpt de sjaal nauwelijks en heeft het een lage vochtopname. Een sjaal van polyester is ook duurzaam doordat de sjaal slijtvast is. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de sjaals heel fijn zijn in gebruik. 

 

 

Kleur vs basic

 

Ben jij gek van kleurrijke printjes of ben je fan van basics? In ons assortiment vind je voor beide voorkeuren sjaals. Kleurrijke designs en prints zijn helemaal in. Ook is ‘kleur’ één van de herfst trends dit najaar. Kleur zorgt voor een optimistische toevoeging aan je herfst outfit. De trend ‘kleur’ zie je naast sjaals ook bij kledingstukken en andere accessoires. Je sombere herfst outfit maak je met een kleurrijke sjaal een stuk specialer. Durf met je sjaal op te vallen en kies een leuk kleurtje. Naast de trend ‘kleur’ zijn wij ook fan van basics, want… with good basics you’ll have endless options! Het is zo heerlijk om een sjaal te hebben die bij elke jas en outfit past. Door een basic sjaal te dragen kun je andere kledingstukken laten opvallen. Kies voor een kleurrijke jas en combineer dit met een basic sjaal. 

 

 

 

 

Sjaals zijn gewoon mega handig en onwijs stijlvol. Zoek je een mooie sjaal die je perfect kan combineren bij je outfit… of  zoek je een sjaal die de warme volledig vasthoudt als je het huis uit stapt? Neem dan vooral een kijkje bij de winterse sjaals van Hip & Mooi. Deze sjaals worden gratis bezorgd en met liefde ingepakt. Warm het najaar en de winter door doe je met de sjaals van Hip en Mooi!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »