Summer never looked so good!

  • Geplaatst op
  • Door Enna Sterrenburg
  • 0
Summer never looked so good!

Het is weer zomer! De fleurige en zomerse outfits kunnen weer uit de kast getrokken worden. De zomer is het seizoen waar de meeste mensen erg vrolijk van worden. De zomer is er om herinneringen te maken, uit te rusten en je favorieten plekken te bezoeken. Bij Hip en Mooi verkopen we heel erg veel leuke zomer sieraden. Zomer sieraden die je look net dat extraatje geven. 

Sieraden als herinnering 

Maak herinneringen voor het leven! De zomer sieraden van Hip en Mooi zijn uiterst geschikt bij het maken van dagelijkse avonturen. Ga op avontuur en laat de sieraden je herinneren aan deze mooie belevenissen. De sieraden komen na periode van zomer ook van pas. Want wat is er leuker dan telkens herinnerd worden aan een fijne periode?! 

 

A lot of color!

Bij zomer sieraden denken wij gelijk aan veel kleur. Vrolijke en fleurige kleurtjes kunnen niet ontbreken bij een zomerse look. De zomer sieraden van Hip en Mooi bezitten daarom ook a lot of color. De kralenkettingen bestaan uit heel veel gekleurde kralen, surfkettingen uit vele kleurige onderdelen en de enkelbandjes zijn ook opgefleurd door kleur. Kleur kan dus niet ontbreken deze zomer. Onderscheid je met een felle kleur en straal joy uit! 

 

Summer essentials 

Hip en Mooi heeft een groot aanbod aan zomer sieraden waarmee jij kan gaan shinen deze zomer. Krijg de zomer in je bol met deze leuke items. 

Een enkelbandje is het typische zomerse sieraad. De enkels zijn namelijk bloot in de zomer. Een mooie strandwandeling, lekker zonnen op een ligbedje of de zonsondergang bekijken? Laat het enkelbandje een eyecatcher zijn. Kies voor een opvallend enkelbandje of combineer een minimalistische enkelbandje met een ander opmerkelijk bandje. 

 

 

Bij de zomer zien mensen vaak een mooi groot strand voor zich. Een strand bij zonsondergang, of ze zien zichzelf op het strand liggen met een lekkere cocktail in de hand. Op het strand liggen vaak ook vele mooie schelpjes. De combinatie van een sieraad met een schelpje is helemaal summerproof. De schelpjes verwijzen naar het zomerse strand. Hip en Mooi heeft verschillende kettingen, armbanden en enkelbandjes met schelpjes. Wat is er leuker dan een kleurrijk sieraad dragen en door het schelpje herinnerd worden aan een zomers strand?! Koop gauw een sieraad met schelpje, spijt ga je niet krijgen. 

 

 

Daarnaast zijn kralenkettingen ook niet te vergeten. Kralenkettingen stralen een en al vrolijkheid uit. En… wie is er nou niet vrolijk in de zomer? De zon schijnt, je gaat mooie herinneringen maken. Kralenkettingen bezitten allemaal kleine kraaltjes. Deze kraaltjes zijn vaak kleurrijk gecombineerd en afgewisseld met bedels. Een feestje om je hals! 

 

Ook de kleintjes kunnen van de zomer genieten met mooie zomer kindersieraden. Surfenkelbandjes zijn helemaal in. Dit zijn enkelbandjes met veel dunne gekleurde kraaltjes aan het bandje. Zomers, kleurrijk en kidsproof! Daarnaast zijn de andere kindersieraden ook helemaal perfect voor de zomer. Laat je kleintje stralen! Neem gauw een kijkje bij het aanbod kindersieraden

 

 

Tot slot zijn de oorbellen niet te vergeten bij de zomerse look. In de zomer zijn de haren vaak opgestoken. Bij opgestoken haren vallen oorbellen goed op. Kies voor een oorring met een mooie bedel. Deze oorbellen zijn erg praktisch voor een zomerse stranddag. De meeste oorbellen bij Hip en Mooi zijn van roestvrijstaal gemaakt, water is dus geen excuus om je oorbellen uit te doen. Kies ‘s avonds voor een statement oorbel. Een statement oorbel valt goed op. Deze oorbellen zijn een bom aan kleur. Al met al perfect voor een zomers avondje of een feestelijke dag. 

 

Roestvrijstaal

 

Let erop dat je sieraden van roestvrijstaal (Stainless Steel, rvs) gemaakt zijn. Met sieraden die gemaakt zijn van roestvrijstaal kun je namelijk onbezorgd het zwemband induiken zonder dat de sieraden verkleuren. Check dus altijd even de beschrijving om eindeloos van de beauty's te kunnen genieten. 

 

Enthousiast geworden van al deze mooie zomer sieraden? Laat je verrassen door de prachtige zomerse sieraden van Hip en Mooi. Choose to shine!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »