Scrunchies zijn leuk, ideaal en haar-proof!

Geen producten gevonden...

Scrunchies 

 

Scrunchies we love it! 

Deze trend is wat ons betreft nog niet over. Scrunchies zijn leuk, ideaal en haar-proof!

Wij hebben een breed aanbod in scrunchies zodat we voor iedereen de perfecte scrunchie hebben. We hebben vrolijke zomerse kleuren en prachtige najaarskleuren. De scrunchies zijn van dikke kwaliteit en blijven lang mooi.

 

De keuze is reuze

Scrunchies hebben wij in verschillende varianten en kleuren. Daarnaast verschilt ook het materiaal van de scrunchies. De scrunchies met satin look zijn glanzend en superzacht. Deze scrunchies hebben een elegante uitstraling. Daarnaast zijn de scrunchies met dierenprint ook super schattig en leuk. De scrunchies met ribstof zijn héél erg zacht en verkrijgbaar in vele kleuren. Wil je voor een ultra schattige scrunchies gaan, dan moet je kiezen voor de scrunchies met teddystof. Deze zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar en super in! 

 

Haar-proof!

Scrunchies zijn helemaal haar-proof. Dit komt door de vormgeving van dit haarelastiek. Scrunchies zijn namelijk te vergelijken met zachte dikke elastieken. Jouw haar breekt dus niet af van dit elastiek. Hoe fijn! Een extra reden dus om een scrunchies te scoren. 

 

Accessoire

Scrunchies staan naast in het haar ook fantastisch om de pols. Je kunt je scrunchies dus ook gebruiken als accessoire. Kies een leuke kleur en match deze met jouw outfit. Wat is leuker dat een kleurrijke scrunchies om jouw pols? We love colour! 

 

Sommige scrunchies zijn ook beschikbaar als set. Zo’n set is leuk om als cadeau te geven aan een geliefd iemand. 

Leef je uit met kleurtjes en patroontjes! Kijk snel bij het aanbod scrunchies en zoek snel een mooie scrunchies uit. Gebruik hem als haarelastiek of als armband. Spread the colour! 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »